Steeds vaker worden foto’s ook digitaal besteld. Als u een foto als download bestelt, ontvangt u direct na ontvangst van de betaling de link naar het bestelde foto­bestand en kunt u de bestelde foto downloaden.

Origineel bestand
voor eigen gebruik

Bestel het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie voor uw eigen archief. De foto kunt u onbeperkt voor uzelf gebruiken. U kunt de foto bijvoorbeeld in een een foto­boek verwerken of er zelf één of meerdere foto­producten van bestellen.

Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit, mag u de foto alleen privé gebruiken. U hebt toestemming van de fotograaf nodig om de foto zakelijk te gebruiken of te publiceren. Ook voor het delen van de foto en het publiceren op uw website of via social media is toestemming nodig. Zie hier een uitleg over portret- en autersrechten.

Origineel bestand
rechtenvrij

U ontvangt het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie. Bij het aan­schaffen van de rechten-vrije foto hebt u toestemming om deze bijvoorbeeld in het clubblad van uw vereniging te publiceren, met anderen te delen of bij een artikel in de krant te plaatsen. Ook kunt u de foto voor uw website gebruiken of via social media te delen.

Verjaardagspartij

Fotobestand voor website
en social media

Het bestand heeft een maximale afmeting van 800 pixels en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op uw website of om te delen via e-mail of social media.

Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit hebt u toestemming nodig als u de foto zakelijk wilt gebruiken (bijvoorbeeld op de website van uw bedrijf), neem in dat geval vooraf even contact op met ons om dit af te stemmen. Zie hier een uitleg over portret- en autersrechten.