Wij werken in verschillende zwembaden over het hele land en in het buitenland.
Interesse in een shoot of samenwerking bezoek de beschikbaarheidpagina voor de activiteitenagenda.

Hoe werkt het voor u als koper?


Een foto bestellen bij Zwembadfoto.nl is eenvoudig, duidelijk en vooral veilig. Door samenwerking met de firma OYPO garanderen we u niet alleen de hoogste kwaliteit in afdrukken en gerelateerde producten maar ook de beste service. 

 1. Zoek uw foto op locatie en datum.
 2. Als u uw foto(s) hebt gevonden klik op de knop ‘Bestel deze foto’.
 3. Ga door met zoeken of ga met de winkelwagen (daar ziet u uw geselecteerde foto’s staan) naar het Besteloverzicht, klik dan op de knop ‘Besteloverzicht’ rechtsonder.
 4. Maak uw keuze uit de aangeboden producten en typ het aantal in. Als u een tegoedbon heeft voer uw code in. Klik dan op ‘volgende’ rechts onderin.
 5. Voer uw gegevens in. Klik dan op ‘volgende’ rechts onderin.

 6. Bevestig uw bestelling, Klik op de knop ‘Plaats bestelling’.
 7. Kies uw betaalmethode. Betaal bij voorkeur via iDEAL, Paypal.
 8. U ontvangt uw afdrukken 5 werkdagen en de bestanden direct na de ontvangst van uw betaling.

Hoe werkt het voor opdrachtgevers?


Ruime ervaring met partner-zwembaden heeft ons geleerd dat de beste oplossing zit ingesloten in de specifieke wensen van de klant. Iedere opdrachtgever heeft haar wensen en wij staan altijd open om samen een bijpassende oplossing te vinden.

Wij hebben een aantal kant en klaar pakketen voor geïntereseerden:

Standaard
Gebruikelijk voor opdrachtgevers die liever geen kosten maken. Foto’s worden genomen, online geplaatst en rechtstreeks met de klanten verrekend. Opdrachtgever informeert haar klanten van tevoren. Voordeel: U heeft geen kosten behalve het bekend maken van onze komst, tarieven en bestelmethode. Het bevordert uw zwembadbezoek als promotiemiddel Beschikbaar voor: Baby- en Peuterzwemmen of een gegarandeerde afname van 50 foto’s.

Cadeau
Foto’s worden genomen en door de opdrachtgever per stuk gekocht voor een gereduceerd tarief (neem contact op met Paco Busteros León voor het tarief). Opdrachtgever ontvangt de digitale bestanden bestemd voor afdrukken. Gefotografeerden hebben ook de mogelijkheid de overige foto’s rechtstreeks te bestellen op Zwembadfoto.nl Voordeel: U kunt een extra aandenken geven aan uw clienten en creëert klantenbinding. Het bevordert uw zwembadbezoek als promotiemiddel Beschikbaar voor: Diploma- en Proefzwemmen, Baby- en Peuterzwemmen en overige evenementen/activiteiten.

Uurtarief
Foto’s worden genomen op basis van een uurtarief of dagdeeltarief (neem contact op met Paco Busteros León voor de tarieven). Opdrachtgever ontvangt de digitale bestanden bestemd voor afdrukken. Gefotografeerden hebben ook de mogelijkheid de overige foto’s rechtstreeks te bestellen op Zwembadfoto.nl Voordeel: U kunt een extra aandenken geven aan uw clienten en creëert klantenbinding. Het bevordert uw zwembadbezoek als promotiemiddel Beschikbaar voor: Diploma- en Proefzwemmen, Baby- en Peuterzwemmen (trouw)reportage’s, zwangerschapszwemmen, locatie, en overige evenementen/activiteiten.

Op afspraak
Foto’s worden genomen op afspraak (neem contact op met Paco Busteros León voor een afspraak). Opdrachtgever ontvangt de digitale bestanden bestemd voor afdrukken (andere toepassingen bespreekbaar). Voordeel: Exclusiviteit. Extra aandacht aan uw onderwerp. U kunt een extra aandenken geven aan uw clienten en creëert klantenbinding. Het bevordert uw zwembadbezoek als promotiemiddel Beschikbaar voor: Diploma- en Proefzwemmen, Baby- en Peuterzwemmen en overige evenementen/actviteiten.. Speciaal voor: Trouw-, Portret, en Locatiereportage’s en zwangerschapszwemmen. Zit Uw pakket er niet tussen? Geen probleem, er zijn veel meer mogelijkheden beschikbaar! Neem contact op met Paco Busteros León voor een afspraak.

De shoot zelf


Een deel van het succes van Zwembadfoto is de uitstekende samenwerking met het zwembadpersoneel en het contact dat met kinderen en ouders gelegd wordt.

 • Onze fotograaf is ruim tevoren aanwezig voor de shoot
 • Promomateriaal wordt op een door het zwembad aangewezen plek geplaatst
 • Apparatuur wordt klaargezet en getest
 • Fotograaf is klaar als de kinderen/ouders het bad binnenlopen
 • Foto’s worden gemaakt op verschillende momenten waarin de kinderen/ouders onderwater (en soms ook bovenwater) zijn
 • De foto’s worden gemaakt zonder enige invloed te hebben over de les, examen of evenement en altijd in samenspraak met het zwembadpersoneel
 • Kinderen en ouders worden betrokken bij de shoot zodat er een beter resultaat bereikt kan worden
 • Waar gewenst legt fotograaf uit aan publiek de ‘hoe’s’ en ‘wat’s’
 • Na afloop wordt promomateriaal en apparatuur opgeruimd.
 • Foto’s worden binnen twee werkdagen online gezet en vier werkdagen via WeTransfer geleverd.

DIPLOMAZWEMMEN

DIPLOMAZWEMMEN

DIPLOMAZWEMMEN

Zie ons aan het werk